VAMA VECHE

LOCALIZARE Vama Veche ,situata la 7 km de 2 Mai, si 12 km de Mangalia este o localitate de frontiera, aici  aflandu-se un important punct de trecere a frontierei spre Bulgaria,Turcia, Grecia si alte destinatii din Orient sau Asia. La Vama Veche se ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina propie pe drumul national E 87 .Distanta este de aproximativ 12km.

DESCRIERE STATIUNE O localitate mica, situata la cativa km sud de 2 Mai a devenit in ultimele  sezoane de vara  un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, gen ,,costinesti ' si a preturilor reduse la cazare si masa. Putinii oameni de afaceri care au avut curajul sa investesca aici au avut placuta surpriza sa constate ca ultimele sezoane estivale le-au adus castiguri nesperat de mari, un numar neasteptat de mare de turisti au poposit la Vama Veche transformand localitatea intr-unul din cele mai ,,sic''locuri de petrecere a vacantei. Cazarea se face in casele locuitorilor si intr-o multime de vile confortabile aparute peste nopate in ultimele sezoane . 

PLAJA   Plaja este relativ buna , are latimi care depasesc 200m pe alocuri si ca si la Costinesti un reper care da o nota originala  orizontului nautic il reprezinta o veche epava  aflata  la cateva sute de metri de mal. 

CAZARE Spatiile de cazare sunt constituite de o multime de vile de conforturi diferite construite in ultimii ani unele chiar de marimea unor minihoteluri . Deasemeni prin traditie si localnicii inchiriaza camere in casele lor .

 
 
 
 
   
Ropenet.ro© 2008 | Contact: turism@ropenet.ro