www.Ropenet.ro
E-mail: turism@ropenet.ro

Informatiile sunt oferite ca atare si nu putem sa va oferim mai multe detalii legate de cazare decat cele puse la dispozitie de catre proprietari. Va rugam sa apelati la datele de contact puse la dispozitie de acestia pentru a afla mai multe informatii.
Sunt binevenite orice informatii pe care le puteti furniza despre localitatea dumneavoastra.
Daca doriti o colaborare cu noi, va rugam sa ne contactati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aveti o neclaritate? Vreo sugestie?

Nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj!

Nume:


Email:


Subiect:


Mesaj:
www.Ropenet.ro nu-si asuma raspunderea pentru datele furnizate gresit de proprietarii/managerii pensiunilor/hotelurilor.

De ce sa aleg Ropenet.ro?

Acest site va include in cel mai scurt timp ofertele de cazare din localitatile tuirstice din Romania, oferind totodata o imagine ampla despre serviciile oferite. Veti cunoaste dinainte tot ceea ce doriti sa stiti despre obiectivele turistice din imprejurimi, despre datini, obiceiuri, evenimente... veti sti chiar si starea drumurilor sau itinerarul mijloacelor de transport, prognoza meteo etc..

Ce trebuie sa fac pentru a afla ofertele turistice?

In primul rand trebuie sa stiti ca acest site se adreseaza tuturor persoanelor interesate in a-si petrece timpul liber intr-o maniera cat mai placuta si lipsita de neplacerile cauzate de necunoasterea conditiilor de cazare sau a facilitatilor turistice. Puteti consulta pagina de cazare, sau pagina de oferte pentru a cauta ceva pe placul dumneavoastra. In plus, daca doriti sa primiti constant ofertele noastre prin e-mail, aveti posibilitatea de a va inregistra gratuit in baza noastra de date si de a specifica tipul de oferte de care sunteti interesat.

Ofer locuri de cazare pentru turisti. Cum pot face cunoscuta oferta mea?

Va puteti inscrie gratuit pensiunea/motelul/hotelul pe site-ul nostru, incepand prin a completa formularul de inscriere, iar in cel mai scurt timp delegatii nostri va vor contacta pentru a incepe demersurile necesare obtinerii datelor pentru inscriere si stabilirea conditiilor in care se face inscrierea.

Ma costa ceva daca ma inscriu pe acest site?

Nu. Serviciile oferite sunt gratuite. Daca considerati ca aveti nevoie de o promovare mai solida, fata de pachetul de baza, puteti opta si pentru alte servicii suplimentare platite, cum ar fi realizarea unui site propriu de prezentare insotit de toate atuurile pentru o reclama profesionala a serviciilor dumneavoastra (domeniu propriu, gazduire, promovare, inscriere in motoarele de cautare, intretinere site, carti de vizita, brosuri etc.)

Adresa dumneavoastra IP : 54.159.85.193 
Ropenet.ro© 2008 | Contact: turism@ropenet.ro